Kokken inviterte på grillfest

Nydelig torsdag i Rufus barnehage!

Torsdag startet Marihønene dagen, som vanlig, ute rundt bålet i grillhytta. Her koste vi oss med toast direkte fra bålet og fulgte med på solen som stod opp. Vi hadde allerede kommet godt i gang med kosting og vårklargjøringen av asfalt/sykkel området da solen kom opp. Reve gruppen vår, 4-åringene, gikk en liten tur på Blommetoppen og spikket med kniv. De begynner å bli skikkelig gode. 

Kokken hadde invitert alle barna på grillfest idag! Selv om vi tar våre hensyn og er adskilte i avdelingskohortene enda, er en slik felles happening viktig for oss i barnehagen. Det gir en god følelse av det fellesskapet på tvers av avdelingene, som vi i Rufus er så glade i. De yngste barna valgte å få maten inn på avdelingene, i mens de store barna spiste ute. Fordelt på tre kohorter satt vi og nøyt Jarle sine nydeligeste burgere og pølser, med alt av tilbehør :)

Etter grillfesten tenkte vi det var på tide å få båten ut på vannet. Marihønene tok turen ned til Løkjavannet. Vi sjøsatte båten, og barna var veldig ivrige på å komme seg utpå vannet igjen. Det var fortsatt en god del is, men langs land kunne vi ro og kose oss i båten. 

En dag med skikkelig vår følelse i små og store kropper. 

- Rufusgjengen